top of page
  • Yazarın fotoğrafıOnAir

Datça'dan Türkiye'ye Sevgi Yayılıyor!


Datça Belediyesinin uzun süredir belediye başkan yardımcısı İnci Bilgin öncülüğünde yürüttüğü bir proje şimdi çok daha kapsamlı bir hale geldi. ilk aşamasında eski oyuncak ve çocuk kitaplarının sadece ihtiyaç sahibi bölge çocuklarına ulaştırıldığı proje artık daha çok çocuğu sevindirme yolunda ilerliyor.

Bu güne kadar belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan çağrılarla kullanılabilen durumdaki eski oyuncak ve çocuk kitapları toplanıyor ve yine belediye, muhtarlıklar aracılığı ile dağıtımı yapılıyordu.

Datça Gençlik Meclisi bu aydınlık projeyi bir adım daha ileri taşımayı hedef edinerek daha kapsamlı hale getirmek için kolları sıvadı. Datça Gençlik Meclisi kendi sosyal medya hesaplarından da çağrılar yaparak ülkenin dört bir yanından bu projeye katılımın artması için çalışmaya devam ediyor. Amaç daha çok çocuğa oyuncak ve kitap ulaştırmak.

Datça Gençlik Meclisi barış ve sevgi dolu bir gelecek için çocukların hayallerine ihtiyacımız var mottosu ile çalışmalarını yürütüyor. Eğer sizde bu projeye katkıda bulunmak isterseniz aşağıdaki iletişim adreslerinden onlara ulaşabilirsiniz.

Facebook : https://facebook.com/datcagenclikmeclisi/

instagram : https://instagram.com/datcagenclikmeclisi/

293 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page