top of page
  • Yazarın fotoğrafıOnAir

Kan Wakan Yeni Single'ı No Line


Bulgaristan doğumlu Los Angeles temelli, Kan Wakan ismi ile tanınan Gueorgui I. Linev yayınlanması büyük heyecanla beklenen ikinci stüdyo albümü Phantasmagoria‘dan beşinci single’ı No Line‘ı dinleyici ile paylaştı.

2013 yılında yayımladığı Midnight Moon isimli EP ile adından söz ettiren Kan Wakan, 2014’te piyasaya sürdüğü debut stüdyo albümü Moving On ile dinleyicilerini buluşturmuştu. Çok yakında yayımlanması beklenen ikinci stüdyo albüm Phantasmagoria‘dan ise 2016 yılından itibaren toplamda beş single paylaşıldı.

Massive Attack, Bonobo, Air, Zero 7 gibi efsaneleşmiş isimlerden esin alan Kan Wakan son yirmi dört ayının neredeyse her gününü üzerine çalışarak harcadığını söylediği ikinci stüdyo albümünden yayınladığı single No Lineile R&B ve soul tınılarının eşliğinde akustik enstrümental ve elektronik sesler gibi birçok zıt öğeyi birbirlerinin içlerine geçirerek geleneksel kalıpları kırmayı oldukça iddialı bir şekilde başarıyor. Parçasının ön plana çıkan diğer bir yeteneği ise Los Angeles'lı sanatçı SAÍGO‘nun soft ve bir o kadar da kulaklara işleyen sesi. Şarkının son dakikalarına doğru kulakları dolduran güçlü davulları ve “There ain’t no line between your love and hate / Senin sevginin ve nefretinin arasında bir sınır yok” diyen şarkı sözleri, No Line'nın sınır tanımaz ve kalıpları yıkan gücünü bir kez daha gösteriyor.

Yapımcı, film müziği bestecisi, şarkı sözü yazarı, türler arasındaki sınırların geçirgenliğini neredeyse elini attığı her türlü yapımda bulan multi-enstrümentalist Kan Wakan‘ın memleketi Sofya ve kayıt stüdyosunun bulunduğu Koreatown Los Angeles arasında geçirdiği yılların bir sonucu olarak ortaya çıkan ve çok kısa zaman içerisinde piyasaya sürülmesi beklenen Phantasmagoria‘nın da en az yayınlanan single’lar kadar cesur ve iddialı olması bekleniyor.


23 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page